OVER 3000 PRODUKTER
OVER 3000 PRODUKTER Vi har alt i cykler & tilbehør
HURTIG LEVERING
HURTIG LEVERING 1–3 dages leveringstid
2 FYSISKE BUTIKKER
2 FYSISKE BUTIKKER Butik i Faxe og Hellested
SIKKER BETALING
SIKKER BETALING Køb med sikkerhed

Om os..

Cykelforretning i mere end 100 år, mere end 3 generationers erfaring med cykler og cykeludstyr.

Det hele begyndte i et træskur ved siden af privatboligen på Maglehøjvej, hvor Lars Pedersen i 1919 åbnede ’Hellested Cycle-, Motor og Autoværksted’. Lars Pedersen var udlært mekaniker, og fra sit nye værksted reparerede og solgte han både cykler, cykler med hjælpemotor og automobiler. 

Godt 15 år senere, omkring 1926, overtog sønnen, Holger Petersen, forretningen. Ved samme lejlighed blev forretningens navn ændret til ’Hellested Cykleforretning’, fortæller Henning Petersen, der sidenhen blev tredje generation i cykelforretningen i Hellested.

Med tiden udviklede forretningen og branchen sig, og der blev behov for bedre og større lokaler. I 1934 valgte Holger Petersen derfor at bygge nyt på Bygaden 48, som er der, hvor Hellested Cykelforretning holder til den dag i dag. Også familien flyttede med og boede ovenpå forretning og værksted, så ligesom sin far, er også Henning vokset op med dæk, slanger, kæde- og motorolie.

I 1970 kom Henning tilbage på landjorden og hjem til Hellested, hvor han fik job som cykel- og knallertmekaniker i farens forretning.

Røvskubbere og elcykler

Forretningen gik godt, og i løbet af 70’erne blev der behov for yderligere plads, hvorfor bygningsmassen på Bygaden 48 blev udvidet med et lager bag forretningen. Endnu et generationsskifte fandt sted i 1983, hvor Henning købte Hellested Cykelforretning af sin far. Også Henning har gennem tiden udvidet og udviklet, bl.a. blev butikken, der i mange år var på kun 10 kvadratmeter, i 1987 udvidet til godt 40, så der blev bedre plads til udstilling og kundebetjening. Hele vejen igennem har vi arbejdet med cykler og knallerter. ’Røvskubberen’ hed den sidst i 40’erne. Siden blev det til lille knallert (som må køre 30 kilometer i timen, red.) og stor knallert (som må køre 45 kilometer i timen, red.). I dag er der ikke mange knallerter tilbage, nu hedder det scootere, forklarer Henning Petersen.

 

Netop salget af knallerter og el-cykler har udviklet sig over tid.

I en periode solgte vi godt 100 knallerter om året, oplyser Henning Petersen.

– Ja, i dag er det under 10 maskiner om året, supplerer den nye ejer, Jan Jørgensen, som købte forretningen i april 2015.

Og de seneste år har også cykelmarkedet undergået en forandring

– Elcykler er blevet en stor del af vores forretning. Salget af el-cykler brager derudad, det er en ganske eksplosiv udvikling I dag er det tæt på hver 2 cykel vi sælger der er en el-cykel, fortæller Jan Jørgensen.

Jan Jørgensen var i 2015 allerede indehaver af webshoppen Sportskompagniet, der sælger alt i tøj og udstyr til padel tennis, cykling, løb, svømning og triatlon,  derfor kan man i dag også finde både svømmedragter, løbesko, træningstøj mm. i cykelforretningen.

Siden overtagelsen i 2015 er der sket endnu en udvidelse, da Jan Jørgensen udvider med endnu en cykelforretning på Torvegade 34 i 4640 Faxe, ’Faxe Cykelforretning’, som han åbnede i april 2018.

Februar 2022 gik vores nye webshop cykelbutikkerne.dk i luften, her finder du alt til dig og din cykel.

Fremtiden byder på endnu flere projekter, vi skal have sat i søen.

 

Få masser af fordele når du handler hos os

Hos os får du altid den bedste kvalitet af udstyr og reservedele, du får samtidig en lang række øvrige fordele ved at handle hos os.

Vil tilbyder altid hurtig levering og billig fragt! Hos cykelbutikkerne.dk bestræber vi os altid på, at vores kunder skal modtage deres varer inden for 2-3 dage. På den måde går der så kort tid som muligt fra, at du har trykket ’Køb’ til at du kan komme ud og tage dit nye cykeludstyr i brug. Vores leveringspriser ligger også i den helt lave ende af skalaen. Hos os koster fragt kun 49,- og du får allerede fri fragt, hvis du køber for mere end 499,-,.

 

Lad os hjælpe jer med at finde det helt rette udstyr til jeres behov

Hvis du er det mindste i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge, så tag bare fat i os med det samme, vi sidder klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for cykler, tøj og tilbehør, og hjælper dig gerne med at finde det helt rette produkt, der passer til netop dine behov.