OVER 3000 PRODUKTER
OVER 3000 PRODUKTER Vi har alt i cykler & tilbehør
HURTIG LEVERING
HURTIG LEVERING 1–3 dages leveringstid
2 FYSISKE BUTIKKER
2 FYSISKE BUTIKKER Butik i Faxe og Hellested
SIKKER BETALING
SIKKER BETALING Køb med sikkerhed

 

Hellested cykelforretning

 

Åbningstider

Mandag kl. 09:30 -17.00
Tirsdag kl. 09:30 -17.00
Onsdag kl. 09:30 -17.00
Torsdag kl. 09:30 -17.00
Fredag kl. 09:30 -17.00
Lørdag kl. 09:00 - 13:00

Søndag Lukket

Kontakt info

Tlf: +45 5650 1263

E-mail: Info@hellestedcykler.dk

Bygaden 48, Hellested
4652 Hårlev

Find os på Google

TEAM HELLESTED

 

Hellested Cykelforretning - din cykelforhandler på Østsjælland

Står du til at skulle købe en ny cykel? Så er Hellested Cykelforretning det rette sted at gå til. I vores fysiske rammer finder du alt fra elcykler, cykler og tilbehør. Derudover kan vi også assistere dig med cykelreparationer, hvis din cykel ikke længere kører, som den skal. Vi har ud over det en stor sportsbutik med alt i tøj til triatlon, løb, svømning og cykling. Vi er stor forhandler af FUSION & CRAFT og langt det meste tøj har vi i butikken, så du kan prøve det. Du kan også vælge at finde inspiration på vores online webshop sportskompagniet.dk

 

I vores udvalg finder du en lang række mærker som Gazelle, E-fly, Trek, Kildemoes, Falter, Morrison og Principia og mange flere. Du er dermed sikret, at du er godt kørende i mange år frem, da disse mærker er lig med høj kvalitet. For hvis der er en ting, vi værner om, så er det, at du kan tage det bedste udstyr og tilbehør med dig hjem, når du har besøgt os.

 

Hos Hellested Cykelforretning forhandler vi også en række forskellige elcykler - blandt andet fra mærkerne, Gazelle, Falter og E-fly. Ønsker du derfor mere komfort på dine cykelture, så er det værd at se på vores kæmpe udvalg af elcykler på stevns i Hellested cykelforretning. For vi har formentlig en model, som passer til dig også.

Dag til dag cykelreparation på vores eget værksted

I forlængelse af butikken finder du vores eget værksted. Her bestræber vi os på at levere dag til dag cykelreparationer. På den måde behøver du ikke undvære din cykel længere tid end højst nødvendigt. Vi kan desuden reparere allr slags mærker og de fleste cykler, elcykler, ladcykler m.m.

Vores dygtige medarbejdere er klar til at assistere dig

Hos Hellested Cykelforretning er vi stolte over at være eksperter, når det kommer til både cykler, elcykler, tøj og tilbehør. Du kan derfor se frem til ekstra god assistance, hvad end du skal finde en cykel til dig selv eller du skal have lidt nyt lækkert cykeltøj.

Gennem vores tid i branchen ved vi om nogen, hvor vigtigt det er, at du ender med den rette cykel for dig. Vi tager os derfor gerne tiden til at hjælpe dig, så du finder det rette match. Besøger du os i vores fysiske butik i Hellested, har du naturligvis mulighed for at se endnu nærmere på vores udvalg.

Foretrækker du at shoppe, lige når det passer dig, kan du gå på opdagelse i vores online butik cykelbutikkerne.dk. Her kan du se alt hvad vi har og forhandler, vi har altid en hurtig og kort leveringstid, så du kan have dine ting relativt hurtigt efter dit køb. Vi står naturligvis stadig til rådighed, hvis du ønsker vores rådgivning. Du kan kontakte os på enten +45 5650 1263 eller skrive til info@hellestedcykler.dk.

 

Kniber det med tiden når cyklen er gået i stykker eller når den bare trænger til service? Hos os kan vi gøre det både nemt og bekvemt for dig.
Book din afhentning ved at udfylde vores formular her på siden eller ring på 8155 0030.
Faxe & Hellested Cykelforretning reparerer og yder service på alle typer cykler, el-cykler, el-scooter, kørestole osv.
Vi henter og afleverer cykler 2-3 dage om ugen. Typisk går der 2-3 dage og så har du din cykel retur igen.

Læs mere om Hente bringe service her