OVER 3000 PRODUKTER
OVER 3000 PRODUKTER Vi har alt i cykler & tilbehør
HURTIG LEVERING
HURTIG LEVERING 1–3 dages leveringstid
2 FYSISKE BUTIKKER
2 FYSISKE BUTIKKER Butik i Faxe og Hellested
SIKKER BETALING
SIKKER BETALING Køb med sikkerhed

 

Butikken i Faxe har lukket mandag

 

Faxe cykelforretning

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag kl. 09:30 -17.00
Onsdag kl. 09:30 -17.00
Torsdag kl. 09:30 -17.00
Fredag kl. 09:30 -17.00
Lørdag kl. 09:00 - 13:00

Søndag Lukket

Kontakt info

Tlf: +45 5117 0031

E-mail: Info@faxecykelforretning.dk

Torvegade 34
4640 Faxe

Find os på Google

 

TEAM FAXE

 

 

Find din næste cykel hos Faxe Cykelforretning

Hos Faxe Cykelforretning byder vi dig velkommen i vores univers af elcykler, cykler og tilbehør. I vores sortiment finder du nogle af markedets førende mærker, som Gazelle, E-fly, Trek, Kildemoes, Falter, Morrison og Principia. Du kan dermed være ekstra godt kørende, når du er forbi din lokale cykelforhandler. Vi har ud over det en stor sportsbutik med alt i tøj til triatlon, løb, svømning og cykling, vi er stor forhandler af FUSION & CRAFT og langt det meste har vi i butikken så du kan prøve det, eller du kan finde inspiration på vores online shop sportskompagniet.dk

Vi er stolte af at kunne sige, at vi samtidig også er eksperter, når det kommer til elcykler. Kunne du derfor godt tænke dig cykelture, som er ekstra bekvemme? Så har du rig mulighed for at finde en model, der passer dig og dine behov hos os. Udover Gazelle, Falter, Trek og Principia fører vi også et mærke som E-Fly. Går jagten derfor ind på elcykler i Østsjælland, så er chancerne ekstra store for, at vi har en model til dig.

Skulle du have udfordringer med din cykel, så kan vi også assistere dig med cykelreparationer. Vi har erfarent personale til rådighed, som kan hjælpe dig godt videre, uanset om du kommer ind med en nyere eller ældre model. Du kan derfor også få en cykel retur, som er godt kørende igen bagefter.

En cykelforhandler som værner om den gode service

Som kunde hos Faxe Cykelforretning kan du se frem til god og personlig betjening. Vi værner nemlig om den gode service, så du kan gå herfra med den bedst mulige oplevelse. Det er uanset, om du ønsker vores hjælp til at finde den helt rette cykel, du søger reservedele, tilbehør eller andet. Tøv derfor ikke med at række ud til os, hvis du ønsker lidt assistance til at finde det rette match.

I vores fysiske butik har du også mulighed for at se endnu nærmere på de modeller, eller det tilbehør, som du ønsker til din cykel.

Gå på opdagelse i vores udvalg af cykler online

For mange er en cykel en investering, som skal holde i flere år frem. Det kan derfor også godt svare sig at finde den helt rette. Hos os har du mulighed for at gå på opdagelse i fysiske butik, men også i vores online udvalg af cykler på cykelbutikkerne.dk

Handler du online kan du se frem til hurtig levering, så du kan have dine varer i løbet af kort tid. Vi tilbyder naturligvis også vores support, selv når du handler online. Du skal være velkommen til at ringe til +45 5117 0031 eller skrive til info@faxecykelforretning.dk, så vil vi hjælpe dig på bedste vis.

 

Kniber det med tiden når cyklen er gået i stykker eller når den bare trænger til service? Hos os kan vi gøre det både nemt og bekvemt for dig.
Book din afhentning ved at udfylde vores formular her på siden eller ring på 8155 0030.
Faxe & Hellested Cykelforretning reparerer og yder service på alle typer cykler, el-cykler, el-scooter, kørestole osv.
Vi henter og afleverer cykler 2-3 dage om ugen. Typisk går der 2-3 dage og så har du din cykel retur igen.

Læs mere om Hente bringe service her